Tel:0086-18957494956

surélék:[email dijaga]

EN
sadaya Kategori

Imah>barang>Patio Panaskeun

  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1587454019432898.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1587454019142663.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1587454019118080.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1587454020617745.jpg

H1107E stainless steel patio manaskeun sareng Tiang ditarik

Tempat Asal: Ningbo, Cina
Ngaran Brand: Oripower
Number Model: H1107E
sertifikasi: CE, AGA
Kuantitas Orde minimum: hijian 50
Rincian bungkusan: Kotak ékspor Brown atanapi Per syarat pelanggan
Waktos pangiriman: poé 30-45
Sarat pamayaran: T/T, PayPal, Western Union, MoneyGram, Ali order, L/C, D/P jeung sajabana
Supply Pangabisa: 5000 unit / sasih


panalungtikan
gambaran

Manaskeun patio stainless steel 

Enjoy your outdoor space even during colder months with this durable and powerful patio heater. The Garden Treasures stainless steel propane patio heater can heat an area of up to 200 Sq. Ft., maintaining comfortable warmth to a large crowd at your patio. It with Retractable pole which makes storage more easily.  This heater is made of durable stainless steel, with sleek and modern style that will enhance any outdoor decor. It also features a piezoelectric ignition for easy starting and a control knob to allow for low to high temperature adjustment.


spésifikasi
Item No. H1107
gas Tipe Propana, Butana sareng campuran (LPG)
Kaluaran panas Max. 11-13.5kW
pamakeanana barang Max 786-960g / h
kontak Piezo hurung 
ukuran produk Dia.760 x 2250mm (H) mm
pak-pakan 1SET / 1CTN
GW / NW 18.5 / 15kgs
Ukuran karton 78 * 78 * 38.3cm
Wadahna Qty 130/270/312 PCS
20 '/ 40'GP / 40'HQ


Dimana dianggo

Gantungan kapal terbang

Kamar Bagasi

catering

pabrik

Payung pantai

kebon

Awing ditarik

Kolam Renang & Spa

gudang

Bar Patio

gereja

Pamulihan bah

Buruan

Pusat Balanja

tepas

Teras usum tiris

Alfresco tuangeun

Parahu

komérsial

Stadion Maén Bal

Mustahil pikeun Panaskeun Daérah

pub

Resort Resort

Téma Park

kebon sasatoan

Kere

kulambu

Equestrian

Roda Golf nyetir

Daérah Seating Daérah

restoran

Balé Olahraga


Fitur konci

Retractable Stainless Steel Patio Heater

1- Tipe gas: Propana, butane sareng campuran (LPG)

2- Kaluaran panas: maks. 11-13.5 kW (786-960g / jam)

3- Desain émitter ganda pikeun panggunaan waktos hirup-lami

4- Pangaruh anu ngaduruk & manaskeun anu hadé

5- Kalebet saklar Dengdekkeun sareng alat gagal seuneu

6- Hinged panto pikeun gampang ngagentoskeun silinder gas

7- Slide post for store and move easily, adjusted height: 160cm

Total ukuran: Dia.760 x 2250mm (H) mm

Aluminium pemantul: Dia.760mm dina hiji lembar

Layar Flame: Dia.250 × 235Hx0.8T mm w / 304SS grid di jero

Burner: Dia.250 × 410Hx1.0T mm

Pos: Dia.60x830Hx1.0T mm

Perumahan tank: Dia.412 × 780Hx0.6-0.8T mm

Ukuran panto muka pikeun botol bénsin: Dia.330x655 mm

Base: Dia.515×85(H)x1.0(T)mm 

bulan 12: jaminan

Taros Kami
}