Tel:0086-574-88187017/88445852/88187008

surélék:[email dijaga]

EN
sadaya Kategori

Imah>barang>Patio Panaskeun

  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1587454019432898.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1587454019142663.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1587454019118080.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1587454020617745.jpg

H1107E stainless steel patio manaskeun sareng Tiang ditarik

Tempat Asal:Ningbo, Cina
Ngaran Brand:Oripower
Number Model:H1107E
sertifikasi:CE, AGA
Kuantitas Orde minimum:hijian 50
Rincian bungkusan:Kotak ékspor Brown atanapi Per syarat pelanggan
Waktos pangiriman:poé 30-45
Sarat pamayaran:T/T, PayPal, Western Union, MoneyGram, Ali order, L/C, D/P jeung sajabana
Supply Pangabisa:5000 unit / sasih


panalungtikan
gambaran

Manaskeun patio stainless steel 

Ngarasakeun rohangan luar anjeun sanajan dina bulan anu langkung tiis kalayan pamanas patio anu awét sareng kuat ieu. The Garden Treasures stainless steel propana patio manaskeun bisa panas wewengkon nepi ka 200 Sq. Ft., ngajaga kahaneutan nyaman ka balaréa badag di patio Anjeun. Éta kalayan kutub Retractable anu ngajantenkeun panyimpen langkung gampang. manaskeun ieu dijieunna tina stainless steel awét, kalawan gaya sleek tur modern anu bakal ningkatkeun sagala decor outdoor. Éta ogé gaduh ignition piezoelektrik pikeun ngamimitian anu gampang sareng kenop kontrol pikeun ngawenangkeun panyesuaian suhu rendah dugi ka luhur.


spésifikasi
Item No.H1107
gas TipePropana, Butana sareng campuran (LPG)
Kaluaran panasMax. 11-13.5kW
pamakeanana barangMax 786-960g / h
kontakPiezo hurung 
ukuran produkDia.760 x 2250mm (H) mm
pak-pakan1SET / 1CTN
GW / NW18.5 / 15kgs
Ukuran karton78 * 78 * 38.3cm
Wadahna Qty130/270/312 PCS
20 '/ 40'GP / 40'HQ


Dimana dianggo

Gantungan kapal terbang

Kamar Bagasi

catering

pabrik

Payung pantai

kebon

Awing ditarik

Kolam Renang & Spa

gudang

Bar Patio

gereja

Pamulihan bah

Buruan

Pusat Balanja

tepas

Teras usum tiris

Alfresco tuangeun

Parahu

komérsial

Stadion Maén Bal

Mustahil pikeun Panaskeun Daérah

pub

Resort Resort

Téma Park

kebon sasatoan

Kere

kulambu

Equestrian

Roda Golf nyetir

Daérah Seating Daérah

restoran

Balé Olahraga


Fitur konci

Retractable Stainless Steel Patio manaskeun

1- Tipe gas: Propana, butane sareng campuran (LPG)

2- Kaluaran panas: maks. 11-13.5 kW (786-960g / jam)

3- Desain émitter ganda pikeun panggunaan waktos hirup-lami

4- Pangaruh anu ngaduruk & manaskeun anu hadé

5- Kalebet saklar Dengdekkeun sareng alat gagal seuneu

6- Hinged panto pikeun gampang ngagentoskeun silinder gas

7- Geser pos pikeun nyimpen jeung mindahkeun gampang, jangkungna disaluyukeun: 160cm

Total ukuran: Dia.760 x 2250mm (H) mm

Aluminium pemantul: Dia.760mm dina hiji lembar

Layar Flame: Dia.250 × 235Hx0.8T mm w / 304SS grid di jero

Burner: Dia.250 × 410Hx1.0T mm

Pos: Dia.60x830Hx1.0T mm

Perumahan tank: Dia.412 × 780Hx0.6-0.8T mm

Ukuran panto muka pikeun botol bénsin: Dia.330x655 mm

Dasar: Dia.515×85(H)x1.0(T)mm 

bulan 12: jaminan

Taros Kami
}