Tel:0086-574-88187017/88445852/88187008

surélék:[email dijaga]

EN
sadaya Kategori

Imah>barang>Patio Panaskeun

  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1587455624756876.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1587455623728344.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1587455623756593.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1587455623832755.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1587455624144177.jpg

H1107G stainless manas Patio manaskeun

Tempat Asal:Ningbo, Cina
Ngaran Brand:Oripower
Number Model:H1107G
sertifikasi:sertipikat CE, sertipikat AGA
Kuantitas Orde minimum:hijian 50
Rincian bungkusan:Kotak ékspor Brown atanapi Per syarat pelanggan
Waktos pangiriman:poé 30-45
Sarat pamayaran:T/T, PayPal, Western Union, MoneyGram, Ali order, L/C, D/P jeung sajabana
Supply Pangabisa:10000 unit / sasih


panalungtikan
gambaran

Lantai nangtung pamanas patio stainless steel 

Ngarasakeun rohangan luar anjeun sanajan dina bulan anu langkung tiis kalayan pamanas patio anu awét sareng kuat ieu. The taman stainless steel propana patio manaskeun bisa panas wewengkon nepi ka 200 Sq. Ft., ngajaga kahaneutan nyaman ka balaréa badag di patio Anjeun. manaskeun ieu dijieunna tina stainless steel awét, kalawan gaya sleek tur modern anu bakal ningkatkeun sagala decor outdoor. Éta ogé gaduh ignition piezoelektrik pikeun ngamimitian anu gampang sareng kenop kontrol pikeun ngawenangkeun panyesuaian suhu rendah dugi ka luhur.





spésifikasi
Item No.H1107G
gas TipePropana, Butana sareng campuran (LPG)
Kaluaran panasMax. 11-13.5kW
pamakeanana barangMax 786-960g / h
kontakPiezo hurung
ukuran produkDia.815 x 2250mm (H) mm
pak-pakan1SET / 1CTN
GW / NW17.5 / 14kgs
Ukuran karton465x465x880mm
Wadahna Qty160/335/380 PCS
20 '/ 40'GP / 40'HQ


Dimana dianggo

Gantungan kapal terbang

Kamar Bagasi

catering

pabrik

Payung pantai

kebon

Awing ditarik

Kolam Renang & Spa

gudang

Bar Patio

gereja

Pamulihan bah

Buruan

Pusat Balanja

tepas

Teras usum tiris

Alfresco tuangeun

Parahu

komérsial

Stadion Maén Bal

Mustahil pikeun Panaskeun Daérah

pub

Resort Resort

Téma Park

kebon sasatoan

Kere

kulambu

Equestrian

Roda Golf nyetir

Daérah Seating Daérah

restoran

Balé Olahraga


Fitur konci

Manaskeun patio stainless steel

1- Tipe gas: Propana, butane sareng campuran (LPG)

2- Kaluaran panas: maks. 11-13.5 kW (786-960g / jam)

3- Desain émitter ganda pikeun panggunaan waktos hirup-lami

4- Pangaruh anu ngaduruk & manaskeun anu hadé

5- Kalebet saklar Dengdekkeun sareng alat gagal seuneu

6- Hinged panto pikeun gampang ngagentoskeun silinder gas

7- Konstruksi stainless steel sareng dasar hideung

Ukuran total: Dia.815x2250H mm

pemantul aluminium: Dia.815mm Opat-sapotong K / D

Layar Flame: Dia.250 × 235Hx0.8T mm w / 304SS grid di jero

Burner: Dia.250 × 410Hx1.0T mm

Pos: Dia.60x825Hx1.0T mm

Perumahan tank: Dia.376x740H mm

Ukuran panto muka pikeun botol bénsin: Dia.330x647 mm

Dasarna diaméterna 455x90H mm

bulan 12: jaminan


Taros Kami
}