Tel:0086-18957494956

surélék:[email dijaga]

EN
sadaya Kategori

Imah>barang>Patio Panaskeun

  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1587456366252482.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1587456364379132.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1587456364493027.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1587456366852494.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1587456364162278.jpg

H1109B Daérah stainless steel teras manaskeun

Tempat Asal: Ningbo, Cina
Ngaran Brand: Oripower
Number Model: H1109B
sertifikasi: sertipikat CE, sertipikat AGA
Kuantitas Orde minimum: hijian 50
Rincian bungkusan: Kotak ékspor Brown atanapi Per syarat pelanggan
Waktos pangiriman: poé 30-45
Sarat pamayaran: T/T, PayPal, Western Union, MoneyGram, Ali order, L/C, D/P jeung sajabana
Supply Pangabisa: 10000 unit / sasih


panalungtikan
gambaran

Pamanas luar anu kuat ieu sareng kontrol suhu anu tiasa disaluyukeun, kalayan variabel - ieu masihan anjeun kadali tingkat panas anu diperyogikeun pikeun ngajaga babaturan sareng kulawarga anjeun tetep haneut.

Ignition batré Piezo ngidinan Anjeun pikeun nyaangan manaskeun gancang, gampang jeung saaman-gancang. Bagian handap pamanas patio ogé nyayogikeun rohangan pikeun nyimpen botol gas anu teu katingali.

Konstruksi anu kuat sareng desain padet tina pamanas patio aréa ngajamin umur panjang sareng stabilitas nalika dianggo. Sanajan kitu, lamun eta keur knocked leuwih, aya saklar cut-off kaamanan nu bakal otomatis mareuman manaskeun lamun eta condong.


spésifikasi
Item No. H1109B
gas Tipe Propana, Butana sareng campuran (LPG)
Kaluaran panas Max. 12.kW
pamakeanana barang Max 900 g / h
kontak Piezo hurung
ukuran produk Diaméterna 556x1430H mm
pak-pakan 1SET / 1CTN
GW / NW 17.5 / 14.5kgs
Ukuran karton 53x 50 x 89cm
Wadahna Qty 115/240/295 PCS
20 '/ 40'GP / 40'HQ


Dimana dianggo

Gantungan kapal terbang

Kamar Bagasi

catering

pabrik

Payung pantai

kebon

Awing ditarik

Kolam Renang & Spa

gudang

Bar Patio

gereja

Pamulihan bah

Buruan

Pusat Balanja

tepas

Teras usum tiris

Alfresco tuangeun

Parahu

komérsial

Stadion Maén Bal

Mustahil pikeun Panaskeun Daérah

pub

Resort Resort

Téma Park

kebon sasatoan

Kere

kulambu

Equestrian

Roda Golf nyetir

Daérah Seating Daérah

restoran

Balé Olahraga


Fitur konci

Stainless Steel Area Patio Heater

1- Stainless steel construction

2- Tipe gas: Propana, butane sareng campuran (LPG)

3- kaluaran panas: max. 12 kW

4- Kalebet saklar Dengdekkeun sareng alat gagal seuneu

5- Flame Guard pikeun Kaamanan Ditingkatkeun

6- Hinged panto pikeun gampang ngagentoskeun silinder gas

7- Kaasup Roda Kit jeung Stainless Steel cecekelan

8-Suitable for max.15kg gas bottle

UKURAN ITEM: Dia.556x1430H mm

Cocog jeung ukuran botol gas kirang ti Dia.340x650 mm

bulan 12: jaminan

Taros Kami
}