Tel:0086-18957494956

surélék:[email dijaga]

EN
sadaya Kategori

Imah>barang>Patio Panaskeun

  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1587457957835183.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1587457957695686.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1587457958149976.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1587457957921563.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1587457958458047.jpg

H1207 Bubuk coated baja patio manaskeun

Tempat Asal: Ningbo, Cina
Ngaran Brand: Oripower
Number Model: H1207
sertifikasi: CE, AGA
Kuantitas Orde minimum: hijian 50
Rincian bungkusan: Kotak ékspor Brown atanapi Per syarat pelanggan
Waktos pangiriman: poé 30-45
Sarat pamayaran: T/T, PayPal, Western Union, MoneyGram, Ali order, L/C, D/P jeung sajabana
Supply Pangabisa: 10000 unit / sasih


panalungtikan
gambaran

Floorstanding steel patio heater 

Powder coated finish steel floor standing gas patio heater is the perfect solution for outdoor entertaining all year long. Liquid propane provides a clean, smokeless burn with a Power of 13.5KW.Piezo ignition provides fast startups, so you can quickly warm up your deck or patio.Sloped heat emitter provides wider coverage, giving you even more warmth in your outdoor space.Thermocouple and anti-tilt safety devices ensure stability to prevent accidents.Wheel kit allows for easy mobility to various outdoor locations.Hidden tank storage allows you to easily access and cleverly conceal the gas tank


spésifikasi
Item No. H1207
gas Tipe Propana, Butana sareng campuran (LPG)
Kaluaran panas Max. 11-13.5kW
pamakeanana barang Max 786-960g / h
kontak Piezo hurung
ukuran produk Dia.760 x 2250mm (H) mm
pak-pakan 1SET / 1CTN
GW / NW 19.5 / 16kgs
Ukuran karton 78 * 78 * 38.3cm
Wadahna Qty 130/270/312 PCS
20 '/ 40'GP / 40'HQ


Dimana dianggo

Gantungan kapal terbang

Kamar Bagasi

catering

pabrik

Payung pantai

kebon

Awing ditarik

Kolam Renang & Spa

gudang

Bar Patio

gereja

Pamulihan bah

Buruan

Pusat Balanja

tepas

Teras usum tiris

Alfresco tuangeun

Parahu

komérsial

Stadion Maén Bal

Mustahil pikeun Panaskeun Daérah

pub

Resort Resort

Téma Park

kebon sasatoan

Kere

kulambu

Equestrian

Roda Golf nyetir

Daérah Seating Daérah

restoran

Balé Olahraga


Fitur konci

Powder coated steel patio heater

Color: Embossed black,  Hammered silver

1- Tipe gas: Propana, butane sareng campuran (LPG)

2- Kaluaran panas: maks. 11-13.5 kW (786-960g / jam)

3- Double emitter design for long life-time

4- Pangaruh anu ngaduruk & manaskeun anu hadé

5- Kalebet saklar Dengdekkeun sareng alat gagal seuneu

6- Hinged panto pikeun gampang ngagentoskeun silinder gas

7- Burner stainless steel

Total ukuran: Dia.760 x 2250mm (H) mm

Aluminium pemantul: Dia.760mm dina hiji lembar

Layar Flame: Dia.250 × 235Hx0.8T mm w / 304SS grid di jero

Burner: Dia.250 × 410Hx1.0T mm

Pos: Dia.60x830Hx1.0T mm

Perumahan tank: Dia.412 × 780Hx0.6-0.8T mm

Ukuran panto muka pikeun botol bénsin: Dia.330x655 mm

Base: Dia.515×85(H)x1.0(T)mmSteel patio heater

bulan 12: jaminan


Taros Kami
}