Tel:0086-18957494956

surélék:[email dijaga]

EN
sadaya Kategori

Imah>barang>Patio Panaskeun

  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1587458826760392.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1587458826306656.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1587458826738141.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1587458827723999.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1587458827681524.jpg

H1207G Bubuk coated baja patio manaskeun

Tempat Asal:Ningbo, Cina
Ngaran Brand:Oripower
Number Model:H1207G
sertifikasi:CE, AGA
Kuantitas Orde minimum:hijian 50
Rincian bungkusan:Kotak ékspor Brown atanapi Per syarat pelanggan
Waktos pangiriman:poé 30-45
Sarat pamayaran:T/T, PayPal, Western Union, MoneyGram, Ali order, L/C, D/P jeung sajabana
Supply Pangabisa:10000 unit / sasih


panalungtikan
gambaran

Floorstanding baja patio manaskeun 

Bubuk coated finish lanté baja nangtung pamanas patio gas mangrupa solusi sampurna pikeun outdoor entertaining sapanjang taun. propana cair nyadiakeun bersih, ngabeuleum smokeless kalawan Power of 13.5KW.Piezo ignition nyadiakeun startups gancang, sangkan anjeun bisa gancang haneut nepi dek anjeun atanapi patio.Sloped panas emitter nyadiakeun cakupan lega, mere Anjeun malah leuwih kahaneutan di outdoor space.Thermocouple Anjeun. jeung alat kaamanan anti Dengdekkeun mastikeun stabilitas pikeun nyegah accidents.Wheel kit ngamungkinkeun pikeun mobilitas gampang ka sagala rupa locations.Hidden gudang tank outdoor ngidinan Anjeun pikeun gampang ngakses jeung cleverly nyumputkeun tank bensin.

spésifikasi
Item No.H1207G
gas TipePropana, Butana sareng campuran (LPG)
Kaluaran panasMax. 11-13.5kW
pamakeanana barangMax 786-960g / h
kontakPiezo hurung
ukuran produkDia.815 x 2250mm (H) mm
pak-pakan1SET / 1CTN
GW / NW18.5 / 15kgs
Ukuran karton465x465x880mm
Wadahna Qty160/335/379 PCS
20 '/ 40'GP / 40'HQ


Dimana dianggo

Gantungan kapal terbang

Kamar Bagasi

catering

pabrik

Payung pantai

kebon

Awing ditarik

Kolam Renang & Spa

gudang

Bar Patio

gereja

Pamulihan bah

Buruan

Pusat Balanja

tepas

Teras usum tiris

Alfresco tuangeun

Parahu

komérsial

Stadion Maén Bal

Mustahil pikeun Panaskeun Daérah

pub

Resort Resort

Téma Park

kebon sasatoan

Kere

kulambu

Equestrian

Roda Golf nyetir

Daérah Seating Daérah

restoran

Balé Olahraga


Fitur konci

Pamanas patio baja

Warna: Pasir hideung, Héjo, Biru, Bodas, Pérak, jeung sajabana

1- Tipe gas: Propana, butane sareng campuran (LPG)

2- Kaluaran panas: maks. 11-13.5 kW (786-960g / jam)

3- Desain émitter ganda pikeun panggunaan waktos hirup-lami

4- Pangaruh anu ngaduruk & manaskeun anu hadé

5- Kalebet saklar Dengdekkeun sareng alat gagal seuneu

6- Hinged panto pikeun gampang ngagentoskeun silinder gas

7- Burner stainless steel

Ukuran total: Dia.815x2250H mm

pemantul aluminium: Dia.815mm Opat-sapotong K / D

Layar Flame: Dia.250 × 235Hx0.8T mm w / 304SS grid di jero

Burner: Dia.250 × 410Hx1.0T mm

Pos: Dia.60x825Hx1.0T mm

Perumahan tank: Dia.376x740H mm

Ukuran panto muka pikeun botol bénsin: Dia.330x647 mm

Dasarna diaméterna 455x90H mm

bulan 12: jaminan

Taros Kami
}