Tel:0086-574-88187017/88445852/88187008

surélék:[email dijaga]

EN
sadaya Kategori

Imah>barang>Patio Panaskeun

  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1587460487984068.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1587460488739101.jpg

H1209F baja aréa patio manaskeun

Tempat Asal: Ningbo, Cina
Ngaran Brand: Oripower
Number Model: H1209F
sertifikasi: CE ,AGA
Kuantitas Orde minimum: hijian 50
Rincian bungkusan: Kotak ékspor Brown atanapi Per syarat pelanggan
Waktos pangiriman: poé 30-45
Sarat pamayaran: T/T, PayPal, Western Union, MoneyGram, Ali order, L/C, D/P jeung sajabana
Supply Pangabisa: 10000 unit / sasih


panalungtikan
gambaran

This powerful outdoor heater with an adjustable temperature control, with a variable - this gives you control over the level of heat required to keep your friends and family warm.

Piezo battery ignition allows you to light the heater quickly, easily and as safely as possible. The lower section of the patio heater also provides a space to store the gas bottle out of sight.

The strong construction and solid design of the area patio heater ensures longevity and stability during use. However, in the event of it being knocked over, there is a safety cut-off switch that will automatically turn off the heater if it is tilted.


spésifikasi
Item No. H1209F
gas Tipe Propana, Butana sareng campuran (LPG)
Kaluaran panas Max. 12kW
pamakeanana barang Max 900 g / h
kontak Piezo hurung
ukuran produk Dia.556x1307H mm
pak-pakan 1SET / 1CTN
GW / NW 16.5 / 14.5kgs
Ukuran karton 53x 50 x 77cm
Wadahna Qty 140/280/340 PCS
20 '/ 40'GP / 40'HQ


Dimana dianggo

Gantungan kapal terbang

Kamar Bagasi

catering

pabrik

Payung pantai

kebon

Awing ditarik

Kolam Renang & Spa

gudang

Bar Patio

gereja

Pamulihan bah

Buruan

Pusat Balanja

tepas

Teras usum tiris

Alfresco tuangeun

Parahu

komérsial

Stadion Maén Bal

Mustahil pikeun Panaskeun Daérah

pub

Resort Resort

Téma Park

kebon sasatoan

Kere

kulambu

Equestrian

Roda Golf nyetir

Daérah Seating Daérah

restoran

Balé Olahraga


Fitur konci

Steel Area Heater for indoor and outdoor use

1- Stainless steel burner

2- Tipe gas: Propana, butane sareng campuran (LPG)

3- Heat output: max. 10kW

4- Kalebet saklar Dengdekkeun sareng alat gagal seuneu

5- Flame Guard for Enhanced Safety

6- Hinged panto pikeun gampang ngagentoskeun silinder gas

7- Include Stainless Steel Handle

8- Suitable for max.9kg gas bottle

9- Include ODS (CO/CO2 analyzer safety device,,which is for Australian market only)

ITEM SIZE: Dia.556x1307H mm

Suitable for gas bottle size less than Dia.340x570 mm

bulan 12: jaminan

Taros Kami
}