Tel:0086-18957494956

surélék:[email dijaga]

EN
sadaya Kategori

Imah>barang>Patio Panaskeun

  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1585103946586755.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1585103944364600.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1585103944382674.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1585103943202487.jpg
  • https://www.gasheaterbbq.com/upload/product/1585103946946053.jpg

P1201 Kaca pamanas patio nganggo batu kaca glass persetujuan CE

Tempat Asal: Ningbo, Cina
Ngaran Brand: Oripower
Number Model: P1201
sertifikasi: CE
Kuantitas Orde minimum: hijian 50
Rincian bungkusan: Kotak ékspor Brown atanapi Per syarat pelanggan
Waktos pangiriman: poé 30-45
Sarat pamayaran: T / T, PayPal, Kulon Uni, MoneyGram, Tarekat Ali, L / C, D / P sareng sajabana
Supply Pangabisa: 5000 unit / sasih


panalungtikan
gambaran

Pemanas patio gas seuneu kalayan kaca

Seuneu luar anu unik anu nyangking gaya anu kasohor sareng gambar seuneu ka patio atanapi kebon anjeun.

Éta mangrupikeun pamanas patio gas mobile anu tiasa dianggo sareng butana sareng gas propana, éta ngagabungkeun seuneu anu katingali sareng panasna. Hatur nuhun kana batu kaca, panas circulates jero, sarta meunang kaluar ngaliwatan kaca luhureun opat sisi. Nalika gelas haneut, éta ogé nyayogikeun panas infra red jarak pondok.

Pemanas patio gas ieu sareng kaca sampurna pikeun teras anu ditutupan kaca sareng ditangtayungan angin, atanapi kabuka di luar upami dicampur sareng pamanas infra red anu sanés. Anget sareng katerangan mangrupikeun faktor anu pikaresepeun pikeun sagala jinis usaha.

Éta henteu ngan ukur masihan panas, tapi ogé katerangan sareng kanyamanan ka rohangan luar anjeun. Bahan kualitas luhur sareng kesederhanaan éta bakal ngamungkinkeun anjeun ngagunakeunana salami mangtaun-taun.

Nyaan basajan pikeun ngahurungkeun tur ngatur, ieu manaskeun baja hideung-dicét pisan mantap sarta lampu dina waktos anu sareng, sarta hatur nuhun kana opat roda lockable na anjeun bisa mindahkeun eta ngaliwatan nanaon permukaan.

spésifikasi
Item No. P1201-GS
gas Tipe Propana, Butana sareng campuran (LPG)
Kaluaran panas Max. 8 kW
pamakeanana barang Max.576-599g / h
kontak Alihkeun listrik
ukuran produk 469 * 469 * 1390mm
pak-pakan 1SET / 1CTN
GW / NW 45 / 39kgs
Ukuran karton 53 * 53 * 89cm
Wadahna Qty 108 / 230 / 280pcs
20 '/ 40'GP / 40'HQ
Fitur konci

- kinerja maksimum: 8 kW.

- Fabricated kalawan bahan kualitas luhur.

- Sampurna pikeun sagala jenis bisnis.

- Desain kompak sareng elegan.

- Kaca top tempered opat sisi.

- Panerangan hébat sareng sumber pemanasan.

- Teguh, tahan sareng lampu dina waktos anu sami.

- Electric ignition with AAA battery

- Sistim kaamanan Anti Dengdekkeun.

- Panyimpenan botol gas.

- Portabel berkat opat roda anu tiasa dikonci.

- Pangropéa gampang.

- Bahan bakar: gas propana/butana.

- Konsumsi: 0,5 kg / h.

- Colour: Black.

- Ukuran: 46.9 x 46.9 x 139 cm. (Lebar x Jero x Jangkungna)

- Beurat: 45 kg.

- CE disatujuan.

- Garansi: 12 bulan.

- Applications: Outdoor, Garden, indoor use



Taros Kami
}