Tel:0086-18957494956

surélék:[email dijaga]

EN
sadaya Kategori

Imah>Services>Panaliti & Pangwangunan

Panaliti & Pangwangunan


Manufaktur kualitas luhur dina skala

Ningbo Innopower Hengda Metal Products Co., Ltd., mangrupikeun perusahaan sasarengan anu didirikeun taun 2004. Sumping ka Bandara Ningbo sareng palabuan udara Ningbo, éta nyayogikeun jalan anu hébat pikeun transportasi sareng transportasi. Kalayan luas lantai sakitar 47, 000 sq. Méter sareng luas bangunan 40, 000 sq. Méter, pabrik kami ngagaduhan langkung ti 100 karyawan (langkung ti 10 teknisi) sareng langkung ti 400 rupa mesin.

Tilas dingaranan ku Ningbo Hengda Metal Products Co., Ltd., didirikeun taun 1984, Innopower Hengda parantos janten pabrikan utama sababaraha alat pemanasan sareng alat masak, kalebet pamanas teras gas, grill barbecue gas, pemanas gas indoor sareng outdoor, firepits gas (gas tempat seuneu), kompor gas, pembakar gas, alat masak (pakét kalkun), panah, broadhead sareng sajabana.